Direct naar content

Loopbaanbegeleiding


Talenten

Uitgangspunt van Top Elf Trainingen is dat ieder mens beschikt over een royale hoeveelheid talenten om er de baan mee uit te oefenen die daar niet alleen goed bij past, maar die ook veel plezier en levensvreugde geeft.

Achterstallig onderhoud

Wolken aan de horizon ontstaan door een disbalans in privé en werk. Vaak zijn knelpunten die op het werk zichtbaar worden het gevolg van ‘achterstallig onderhoud’ in de privésfeer. Onze methode is effectief en duurzaam. Hij is erop gericht u inzicht te geven in de juiste keuzes voor loopbaan en levensloop, rekening houdend met levensthema’s, ervaringen, kwaliteiten en verlangens.

Oplossingsgericht

Vanuit een oplossingsgerichte, creatieve benadering krijgt u inzicht in uw passies en hervindt u een positief perspectief voor de toekomst. De begeleiding richt zich op het vergroten van zelfsturing.

Resultaat

Het resultaat is dat u weet waar u nu staat en wat u nodig heeft om uzelf en uw mogelijkheden te ontwikkelen. U beschikt over de ingrediënten die nodig zijn om keuzes te maken voor nieuwe doelen in opleiding, werk en privé-leven. U weet welke acties nodig zijn om de volgende stappen te zetten en formuleert ze in uw persoonlijke plan van aanpak.

Voor wie?

Geschikt voor iedereen die verandering wil in werk of actief aan de slag wil met de persoonlijke ontwikkeling. U worstelt met de vraag : hoe ga ik verder? U heeft zelf al zaken op een rijtje gezet en met mensen in uw omgeving gesproken, maar u komt er niet uit.

Inhoud Loopbaanbegeleiding

  • In kaart brengen van wie u bent, wat u wilt en wat u kunt door te kijken naar opleiding, levens- en werkervaring, kwaliteiten, valkuilen en ambities in gesprekken, opdrachten en oefeningen.
  • Zelf uitwerken van realistische doelen in een stappenplan met een tijdsplanning. Het gaat om uw leven dus u bepaalt.
  • Indien gewenst is een aanvulling mogelijk met een schriftelijke rapportage welke eerst met u wordt besproken (ook als het bedrijf de opdrachtgever is).

Werkwijze

  • Het begin is een gratis oriënterend gesprek.
  • Individuele begeleiding in vervolggesprekken van anderhalf tot twee uur; een aanpak afgestemd op uzelf, geen situatie is immers gelijk.
  • Actief begeleid worden met behulp van opdrachten en oefeningen.

Praktische informatie

Individuele begeleiding: We beginnen met een gratis oriënterend gesprek van maximaal één uur. Gevolgd door een aantal gesprekken van anderhalf tot twee uur eens in de twee weken. Gemiddeld duurt het traject twaalf tot veertien weken.

Plaats: Rotterdam (in overleg kunnen de gesprekken op een andere locatie plaatsvinden).

Wilt u meer informatie neem dan contact op voor een vrijblijvende kostenloze kennismaking.

 
webdesign: marco van buren